Virtual assistant

Een virtuele assistent ondersteunt ondernemers op het vlak van administratie, marketing, research, het boeken van reizen, enzovoort. Door deze taken uit te geven aan een virtual assistant creëer jij zelf meer tijd voor het toe te leggen op het dagelijks management en de ontwikkeling van jouw bedrijf. Met de nodige kennis van zaken en een goede dosis expertise gaan we voor u aan de slag, gesterkt door jarenlange ervaring.

Kostenbesparend

Je bespaart heel wat geld wanneer je gaat werken met een virtual assistant. Je moet niemand vast in dienst nemen, wat er op neer komt dat je geen rekening moet houden met zaken zoals vakantiegeld, extralegale voordelen, premies, extra verzekering, enzovoort. U betaalt enkel voor de gepresteerde uren, dat op voorhand duidelijk meegedeeld wordt.

Maatwerk

Wij bezorgen je ondersteuning op maat. Jij bepaalt wanneer jij beroep wilt doen op ons. U bepaalt dus volledig zelf als de samenwerking voor een korte periode is, voor een langere periode of voor een eenmalig project.

Werkwijze

Wij staan je graag bij vanop afstand. Je kan ons steeds bereiken via e-mail, telefonisch, Whatsapp of Messenger. Vanuit ons kantoor gaan wij voor jou aan de slag en zorgen we dat wij kwaliteitsvol werk leveren waarvoor u een beroep doet op ons. Je kan dit doen door een vast pakket te kiezen of te kiezen voor een pakket op maat. Alles is mogelijk, u hoeft ons alleen maar te contacteren.

Zoals al meegedeeld kan je voor heel wat taken beroep doen op ons. Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen met de administratie, denk hierbij aan het opstellen van offertes, brieven of e-mails, het nalezen en corrigeren van teksten en documenten, opmaken van uitnodigingen voor evenementen, en nog veel meer. Verder wordt er ook veel beroep op ons gedaan voor de marketing en communicatie: Opmaken van brochures, visitekaartjes en bedrijfspresentaties. Ook het opstellen van nieuwsbrieven of uw bedrijf een volledige nieuwe huisstijl geven vallen hier onder.

Reizen

Ben je iemand die veel moet reizen en wil je dat wij voor jou alles hier omtrent regelen? Dan helpen wij je hier graag mee verder. Ook voor de logistieke diensten kan u ons inhuren, zowel nationaal als internationaal.

Research

Research is een belangrijke, maar tegelijkertijd ook heel tijdrovende tool. Wij helpen u graag wanneer u een product- en marktonderzoek wil voeren, bepaalde data wil vergelijken en analyseren of we kunnen u informeren over de activiteiten van uw concurrenten.

Webdesign

En als laatste kan je bij ons ook terecht voor het laten ontwikkelen van een nieuwe website!

Kortom, je kan eigenlijk voor alles bij ons terecht. Dat is nu eenmaal de te taak van virtual assistant! Heeft u interesse om een virtual assistant in te huren? Het enigste wat je dan nog hoeft te is om op onderstaande link te drukken en alle gevraagde gegevens in te vullen!

Virtual assistant inhuren –>

Wij hebben 5 soorten pakketten:

  • Small pakket: 8/uur maand –> €480/maand
  • Medium pakket: 16/uur per maand –> €920/maand
  • Large pakket: 24/uur per maand –> €1320/maand
  • Losse uren –> €65/uur
  • Op maat

Bekijk alle pakketten

Contacteer een virtual assistant

Wenst u meer info over de prijzen en diensten van een virtual assistant van VirtualExcellence? Contacteer ons dan vrijblijvend via onderstaand contactformulier. U mag binnen 48 uur een reactie terug verwachten!