Virtual assistant

Een virtuele assistent ondersteunt ondernemers op het vlak van administratie, marketing, research, het boeken van reizen, en vele andere zaken. Door deze taken uit te geven aan een virtuele assistent creëert u zelf meer tijd om u toe te leggen op het dagelijks management en de ontwikkeling van uw bedrijf. Met de nodige kennis van zaken en een goede dosis expertise gaan we voor u aan de slag, gesterkt door jarenlange ervaring.

Kostenbesparend

U bespaart heel wat geld wanneer u beslist om te werken met een virtuele assistent.  U hoeft niemand vast in dienst nemen, wat er op neer komt dat u geen rekening hoeft te houden met zaken zoals vakantiegeld, extralegale voordelen, premies, extra verzekering en dergelijke. U betaalt enkel voor de gepresteerde uren, die vooraf duidelijk bepaald worden.

Maatwerk

Wij bezorgen u ondersteuning op maat. U bepaalt wanneer u beroep wilt doen op ons. U bepaalt dus volledig zelf of de samenwerking voor een korte periode is, voor een langere periode of voor een eenmalig project.

Werkwijze

Wij staan u graag bij vanop afstand. U kan ons steeds bereiken via e-mail, telefoon, Whatsapp of Messenger. Vanuit ons kantoor gaan wij voor u aan de slag en zorgen wij dat u het kwaliteitswerk krijgt waarvoor u een beroep doet op ons.  U kan dit doen door te kiezen voor een vast pakket of een pakket op maat. Alles is mogelijk, u hoeft ons alleen maar te contacteren.

U kan beroep doen op ons voor een ruim aanbod aan diensten.  Zo kunnen wij u bijstaan met de administratie, denk hierbij aan het opstellen van offertes, brieven of e-mails, het nalezen en corrigeren van teksten en documenten, opmaken van uitnodigingen voor evenementen, en nog veel meer. Verder wordt er ook veel beroep op ons gedaan voor marketing en communicatie: opmaken van brochures, visitekaartjes en bedrijfspresentaties, evenals het opstellen van nieuwsbrieven of uw bedrijf een volledige nieuwe huisstijl.

Reizen

Bent u iemand die veel moet reizen en wil u dat wij hiervoor alles regelen? Dan helpen wij u hier graag mee verder.  U kan ons ook inhuren voor logistieke diensten, zowel nationaal als internationaal.

Research

Research is een belangrijke, maar tegelijkertijd ook heel tijdrovende tool. Wij helpen u graag wanneer u een product- en marktonderzoek wil voeren, bepaalde data wil vergelijken en analyseren of we kunnen u informeren over de activiteiten van uw concurrenten.

Webdesign

U kan ook steeds bij ons terecht voor het laten ontwikkelen van een nieuwe website.  Graag helpen wij u met het creëren van een mooi en informatief platform dat uw bedrijf in de kijker zal zetten en toekomstige klanten zal aantrekken.

Onze diensten beperken zich uiteraard niet tot bovenstaande, u kan eigenlijk voor alles bij ons terecht. Dat is nu eenmaal de taak van een virtuele assistent.  Wilt u graag beroep doen op een virtuele assistent? Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is via onderstaande link uw gegevens te bezorgen en wij contacteren u voor het verdere proces.

Virtual assistant inhuren –>

Wij bieden 5 soorten pakketten aan:

  • Small pakket: 8/uur maand –> €480/maand
  • Medium pakket: 16/uur per maand –> €920/maand
  • Large pakket: 24/uur per maand –> €1320/maand
  • Losse uren –> €65/uur
  • Op maat

Bekijk alle pakketten

Contacteer een virtual assistant

Wenst u meer info over de prijzen en diensten van een virtual assistant van VirtualExcellence? Contacteer ons dan vrijblijvend via onderstaand contactformulier. U mag binnen 48 uur een reactie terug verwachten!